Всички категории
EN
Придържане към високо качество и отлично обслужване

Начало> обслужване

ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА

Проектиране и разработка

с 25 + години опит обслужващи над 100 страни по света, нашият дизайнерски екип е добре запознат с нуждите на различните пазари и държави, за да гарантира, че моделът отговаря на вашата пазарна ниша.

Всяка година инвестираме до 10 милиона в R&D, като нови материали, технологии и оборудване. До момента имаме екип от повече от 28 дизайнери и са получили повече от 30 технологични патента. Това е причината, поради която можем пуска 1500 нови продукта всяка година.

Освен това, ако имате някакви идеи за светлоотразително облекло, ние ще ви помогнем да превърнете идеите в продукти и да персонализирате стила на вашата марка.

„Иновациите са източникът на постоянната жизненост на компанията. Ние трябва да упорстваме в иновациите, за да създадем устойчива стойност за нашите клиенти.“

— Лок Ву, главен изпълнителен директор на SFVEST

OEM / ODM

OEM / ODM

Обърнете се към SFVEST - ние имаме най-големия производствен капацитет за светлоотразително облекло.

SFVEST предоставя първокласна OEM/ODM услуга, която помага за изграждането на вашата марка. Нашата широка гама от персонализирани услуги, модерни производствени съоръжения и опитни екипи ще ви накарат да се откроите на местния пазар.

Нашите четири производствени бази в Китай и Мианмар разполагат с модерни машини и строг контрол на качеството. Така можем да изпълним вашата поръчка за кратко време с гарантирано качество.

СПЕЦИАЛНИ УСЛУГИ ЗА ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ

Искате ли да бъдете следващата успешна марка?

Качествените продукти и първокласните услуги на SFVEST ви карат да се отличавате.